Saturday, September 23, 2017

By the grace of god & some of His creations.

From Malaysiakini today:

Darul Quran Ittifaqiyah tahfiz school principal Mohd Zahid Mahmood said fire investigators had helped restore the good game of his institution.

"Prior to this, we were criticised and had various allegations thrown at us. In fact, the school was a target for ostensibly not prioritising security aspects.

"I am not angry and I accept it all because I know God will help us.


Thanks God.


Earlier (11 July 2017) from Berita Harian:

Madrasah Tahfiz al-Jauhar (MTAJ) hari ini, menganggap kes kematian Mohamad Thaqif Amin Mohd Gaddafi selesai susulan laporan perubatan dikeluarkan Kementerian Kesihatan semalam.

Pengetuanya, Mohammad Afdhaluddin Ismail, berkata berasaskan laporan itu ia mengesahkan tiada kes penderaan yang berlaku di MTAJ.

Katanya, pengurusan MTAJ juga menegaskan pihaknya berpuas hati dengan kenyataan semua yang terbabit atas kerjasama yang diberikan selama siasatan kes berkenaan dijalankan.

"Kami di MTAJ bersyukur kerana kes ini boleh dianggap selesai selepas kenyataan perubatan ini dikeluarkan dan menunjukkan kebenarannya. Pada masa sama kami menzahirkan kesedihan atas penyakit yang menimpa Allahyarham Mohamad Thaqif.

Thanks God.

No comments:

Post a Comment